Geen producten (0)

Over Take Care Tags

 

Sinds enige tijd ben ik in het bezit van 2 geweldige Galgo's. Mijn eerste Galgo heb ik via de stichting Greyhound Rescue Holland geadopteerd. Ik ben haar zelf in Spanje gaan halen, zo kon ik zien hoe de honden opgevangen en verzorgd worden! Ik heb een aantal dagen mee mogen helpen en kijken. De geheel belangeloze inzet van de mensen bij de shelters en van de stichtingen hier in Nederland, hebben een diepe indruk op mij gemaakt.

Al die vrijwilligers die zo positief en liefdevol voor deze, vaak verwaarloosde en mishandelde honden, zorgen. Het heeft mij echt geraakt.

Ik wilde ook wat bijdragen aan het bieden van een toekomst voor deze honden.

Zodoende ben ik begonnen met mijn bedrijf Take Care Tags.

Ik vind het belangrijk dat de honden die geadopteerd, of uiteraard op een andere manier aangeschaft worden, een penning dragen, omdat er altijd een kans bestaat, dat de hond onsnapt, in paniek raakt, of simpel weg zijn baasje uit het oog verliest! Natuurlijk zijn alle honden gechipt, maar een zichtbare penning met contact gegevens, maakt het voor de 'vinder' van de hond  heel eenvoudig om contact met de eigenaar op te nemen.

Om mijn steentje bij te dragen op een hoopvolle toekomst voor de honden die nog niet geadopteerd zijn, doneer ik voor elke aangekochte penning € 0,50 aan een stichting naar keuze.